Beauty Elv� | Maatregelen COVID-19

blauw sandalen.jpg

3 kleuren.jpg

marine.jpg

zomer roos-groen-bloemen.jpg

Baumann-Classic-Poster.jpg

vital nail serum.jpg

geel.jpg

sopolish.jpg

Bleached-5.jpg

roos glitter.jpg

ananas.jpg

roos groene luchtmatras.jpg

khaki sandalen.jpg

Poster-MakeUp-English.jpg

Maatregelen COVID-19

Tijdens elke afspraak hanteren we bijkomende beschermingsmaatregelen:

 

·        Ben je ziek? Blijf thuis!

 

·        Kom op tijd naar je afspraak en vooral: kom alleen. Laat je partner, kinderen, vrienden en ook huisdieren thuis. We laten in het salon zo weinig mogelijk mensen binnen op hetzelfde moment, en nooit meer dan 2 klanten tegelijk.

 

·        Wanneer je toekomt draag je reeds een eigen mondmasker. Je mondmasker draag je voor de volledige duur van de afspraak. Ikzelf draag ook steeds een mondmasker.

 

·        Hang je jas en handtas aan je stoel, en laat je gsm in je handtas gedurende de volledige behandeling.

 

·        Voor de behandeling graag nog even je handen wassen aan de wastafel en afdrogen met een papieren tissue. Je kan nadien je handen nog ontsmetten met een ontsmettende gel. Neem vervolgens plaats aan de nageltafel achter het beschermende preventiescherm. Klanten die voor pedicure of ontharing komen nemen plaats op de behandelstoel.

 

·        Nadien was ook ik mijn handen met zeep en droog ze met een papieren tissues. Ik neem plaats aan de andere kant van het scherm en doe een nieuw paar handschoenen aan. Voor ontharingen draag ik een gezichtsscherm.

 

 

Behandelingen die voorlopig nog NIET doorgaan zijn: WHiTE, gelaatsverzoringen en ontharingen van de bovenlip, kin en wangen. Dit doordat we ten allen tijde het mondmasker moeten dragen.

 

 

Maak een afspraak
0497 63 61 05
Veelgestelde vragen